RQ-Pools - de ideale aannemer voor het aanleggen en onderhoud van je zwembad

Al uren aan het scrollen op het internet omdat jij het beste zwembad wil tegen de zomer? Stop dan met zoeken en duik in het water met RQ-Pools; een professioneel en erkend maar ook ervaren aannemer die je dromen waarheid maakt.

Aannemer zwembad

Waarom kiezen voor RQ-Pools?

Een aannemer kiezen voor de bouw van een zwembad is niet simpel. Je komt meerdere bedrijven tegen die je allemaal hetzelfde bieden: een kwalitatief en betaalbaar zwembad, maar dit niet altijd waarmaken. Hoe weet je nu of wij jouw ideale zwembad aannemer zijn? Laat het ons even duidelijk maken in onderstaand artikel!

Vakmanschap  

Een zwembad aanleggen is niet eenvoudig! Het belangrijkste is dat je zwembad op een vakkundige manier wordt aangelegd en op correcte wijze wordt onderhouden. RQ-Pools heeft al meer dan 15  jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden; we zijn expert! 

Als ervaringsdeskundige kunnen wij jou bijstaan. Wellicht weet jij nog niet helemaal wat jij precies wil, qua afmeting, vorm, kleur, …. .   Dan komt het goed uit dat je beroep kan doen op een expert die jou helpt bij de keuze. 

RQ-Pools heeft een eigen productie van de zwembadkuipen; we houden dus alles in huis en verzekeren zo de kwaliteit van ons product.

RQ-Pools helpt niet alleen met de bouw van je zwembad, maar we geven ook  tips over het onderhouden van je zwembad; bijvoorbeeld over het gebruik van chloor, een veelbesproken topic wanneer het over zwembaden gaat.  Mits het gebruik van de juiste producten, alsook de juiste toepassing ervan, geniet jij van een perfect veilig zwembad. 

Ook al is jouw zwembad niet gebouwd door ons, wij kunnen problemen aan bestaande zwembaden oplossen dankzij renovatie. Verkleinen, vergroten, renoveren, aanpassen, … er zijn tal van mogelijkheden. 

Zoals bij alles, evolueert de techniek van zwembadbouw dagelijks. Daarom scholen wij ons constant bij en worden techniekers regelmatig technisch bijgeschoold. Zo ben je zeker dat je met ons een aannemer hebt dat het zwembad met voldoende & up-to-date kennis bouwt!

Familiebedrijf

RQ bedrijf; dat is een familiebedrijf, de kennis is van vader op zoon doorgegeven. We zijn een professioneel bedrijf maar willen ook het warme familiegevoel merkbaar maken.  We staan dicht bij elkaar maar ook dicht bij onze klant. Een bedrijf waarbij zowel familie als werknemers als klanten centraal staan biedt vele voordelen. Eén daarvan is dat wij oprecht betrokken zijn; we geven oprecht om jouw droomzwembad! Tevreden klanten zijn de pilaar van ons bedrijf. Als familiebedrijf staan wij dicht bij jou, je kan altijd bij ons terecht voor jouw vragen. We kunnen ook snel anticiperen op vragen of veranderingen. 

Een correcte prijs voor een kwalitatief zwembad

Een zwembad bouwen van topkwaliteit is een grote investering. Toch kan RQ-Pools ook voor een kleiner budget een mooi zwembad realiseren. Net door onze expertise en onze in-house productie, kunnen wij voor elke tuin, voor elk budget een ruime keuze bieden en zo een mooi zwembad realiseren. Daarentegen blijft kwaliteit bij RQ-Pools primair; we werken aan een correcte prijs zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid.

RQ-Pools biedt elke klant de kans om een gratis offerte op maat aan te vragen. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van hoeveel jouw droomzwembad je gaat kosten. Meer nog: door de vragen tijdens de afspraak omtrent budget en wensen, kan RQ-Pools meteen een gepaste offerte bieden. 

Betrouwbaarheid 

Als onze website je nog niet helemaal overtuigd heeft in je zoektocht naar een erkend aannemer voor de bouw van jouw zwembad, kun je ook steeds een referentie gaan bekijken van een gelijkaardig project. Bekijk ook zeker even de testimonials op onze website en op onze Facebook-pagina. 

Bij RQ-Pools creëer je dus niet alleen je droomzwembad, maar kan je vertrouwen op een professionele en erkende aannemer die dankzij een eigen productie als het ware een kwaliteitslabel kan voorleggen . Gespecialiseerde techniekers zullen zorgen voor een mooi afgewerkt kwalitatief zwembad, tevredenheid van de klant staat centraal. Ook na het aanleggen, kun jij blijven rekenen op ons voor zowel onderhoud als service na verkoop. 

Kortom: wij zijn erkend aannemer met jarenlange ervaring, een familiebedrijf waarbij jij één contactpersoon hebt, we schaven onze kennis regelmatig bij, je krijgt een gratis offerte op maat en we hebben referenties die onze betrouwbaarheid bewijzen. 

Laat jezelf niet wachten op jouw droomzwembad, maar creëer je eigen pool bij RQ-Pools!

Zwembaden op maat van je dromen

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Zwembad aanleggen
Skimmer zwembad
Polyester zwembad
Plunge pool
Zwembad aanleggen
Skimmer zwembad
Polyester zwembad
Plunge pool

Zwembaden op maat van je dromen