WERKWIJZE

Hoe gebeurt de aanleg van jouw zwembad?

Werkwijze

RQ Pools biedt vrijblijvend een gratis offerte aan. Tijdens een plaatsbezoek wordt alles besproken en bekeken & gieten we dit in een overzichtelijke offerte. Na goedkeuring, gaat jouw zwembad snel in productie!

In de productiesite te Aalter maakt RQ Pools zwembaden vervaardigd uit HDPE-UV kunststof: deze zijn tot in de diepte gekleurd. Dankzij deze techniek is jarenlang zwemplezier zonder zorgen gegarandeerd. Het zwembad blijft er nieuw uitzien, wat een betonnen of polyester kuip helaas niet doet. Bovendien kan je jouw zwembad volledig op maat samenstellen; met of zonder trap, met kleine of grote treden, met of zonder zitbank, … . Alles is mogelijk. Wij zorgen voor Belgisch vakmanschap op maat van jouw wensen.

RQ Pools doet de plaatsing volledig in eigen beheer – jij hebt 1 aanspreekpunt en wordt volledig ontzorgd! Reken op ongeveer 1 week effectieve plaatsingstijd, afhankelijk van de graad van afwerking die jij als klant wenst.
Wil je zelf plaatsen? Dat kan ook en dan staat RQ Pools jou bij met deskundig advies.

STAP 4: SERVICE NA VERKOOP

Bij RQ Pools stopt het niet na plaatsing van het zwembad. Ook voor dienst na verkoop en onderhoud kun je op hen rekenen. Denk ook aan het zomerklaar of winterklaar maken van jouw zwembad.

Zwembaden op maat van je dromen