Renovatie

Transform your pool with a stunning renovation

Renovatie

Mijn zwembad is aan renovatie toe: wat nu?

Ooit was het een zwemparadijs, maar nu geeft jouw zwembad je vooral kopzorgen? Is het zwembad verouderd of slecht onderhouden? Of wil je gewoon een frisse look?

RQ-Pools kan je helpen!

“Moet alles eruit en moeten we compleet opnieuw beginnen”, hoor ik je denken?
Nee hoor, met een zwembadrenovatie kunnen wij bij RQ-Pools best veel zaken rechttrekken of vernieuwen. Dit is natuurlijk een complex gegeven dat je dan ook best overlaat aan specialisten. Geen zorgen, een bestaand zwembad kan meestal met vrij eenvoudige ingrepen omgetoverd worden tot een modern zwemparadijs.

Lees hieronder verder over de mogelijkheden!

Welke keuzes heb je?

Een nieuwe look

Geef je zwembad een moderne look. Een zwembadliner of zwembadfolie zorgt ervoor dat je zwembad volledig waterdicht is. Een liner geeft het zwembad ook een unieke kleur en karakter. Ook mozaïek geeft een uniek karakter aan je zwembad. Een rolluik helpt dan weer voor het comfort in de bediening. Er zijn talrijke mogelijkheden.

Vernieuwde zwembadtechniek

De gepaste technieken kunnen het onderhoud van jouw zwembad zo veel makkelijker maken. Met energiezuinige artikelen en onze jarenlange ervaring zorgen we gegarandeerd voor gezond zwembadwater met de minste zorgen.

Een totale make-over

Nood aan een complete make-over? We passen de nieuwste bouwkundige technieken toe en installeren de recentste en duurzaamste zwembadtechnieken. We kunnen de structuur van het zwembad veranderen, een inlooptrap plaatsen en/of de binnenbekleding vernieuwen. Alles is mogelijk.

"Renovations can be a challenge, but when done right, they breathe new life into a home and add value that can last a lifetime."

- Scott McGillivray

Geef je zwembad een nieuw leven dankzij een renovatie

Tijdens een plaatsbezoek wordt de huidige situatie grondig in kaart gebracht en luisteren we naar jouw noden, wensen en budget. Met die informatie wordt een transparante offerte gemaakt voor de zwembadrenovatie.

Bij betonnen of polyester baden, volstaan vaak enkele eenvoudige ingrepen om het zwembad snel tot een modern en up-to-date zwemparadijs om te toveren. Er is dus een gamma aan mogelijkheden; van kleine ingrepen zoals de filterinstallatie of een nieuwe liner tot het toevoegen van verwarming of een zwembadrolluik tot zelfs een volledige make-over. Ook het verkleinen van het huidige zwembad behoort tot de mogelijkheden!

Zwemvijvers kunnen ook door RQ-Pools omgetoverd worden tot een nieuw zwembad.

Zwembaden op maat van je dromen